Club Piou Piou - Jardin des Neiges

Club Piou: Om uw kind vanaf 3 jaar de geneugten van het skiën in Les Gets te laten ontdekken door middel van meerdere activiteiten. De diensten worden geleverd door een team van instructeurs en instructeurs die speciaal zijn opgeleid om les te geven aan en toezicht te houden op de jongste kinderen.
Plan d'accès et contacts

105 route du Front de Neige
74260 Les Gets

Itinéraire


Horaire d'ouverture

Van 20/12 tot en met 11/04. Zaterdag gesloten. Geannuleerd, uitgesteld of gesloten vanwege Covid-19. Op aanvraag.

In een veilige en speelse omgeving leren de kleintjes hoe ze de sneeuw kunnen beheersen.

Twee niveaus:

Doelstelling Piou Piou voor 3-jarigen die nog nooit hebben geskied.
Vanaf 3 jaar, omringd en begeleid door monitoren en instructeurs, zullen uw kinderen de eerste opwindende sensaties van het glijden in een beschermd gebied ervaren. 50% van de tijd wordt besteed aan een kennismaking met het skiën met vrienden van Piou Piou en 50% aan spelletjes en diverse activiteiten.

Objectif Ourson voor kinderen van 4 jaar die nog nooit hebben geskied of Piou Piou hebben gehad
Vanaf de leeftijd van 4 jaar, initiatie tot het skiën onder begeleiding van instructeurs die uw leren en de ontdekking van de geneugten van het skiën in een veilige omgeving met speciaal aangepast materiaal (sneeuwdraad, tapijt, ...) zullen stimuleren.

Mogelijkheid om de lessen te mixen met ons kinderdagverblijf les petits Montagnys om zo te kunnen profiteren van een breder scala aan activiteiten. Hele dag of halve dag les. Met of zonder maaltijden.

Prestations

Tips

Geef alle benodigde of speciale informatie aan de instructeurs. Onmisbaar, zelfs als het mooi weer is, zonnebrandcrème, wanten, bril, zakdoeken ... Voorzie de kinderen van de leskaart, liftpas (indien nodig) en een papier met hun naam, vakantie adres en telefoonnummer. Vermijd ze tijdens de les te volgen en af te leiden. Respecteer klassenschema's (begin en einde). Laat het over aan de monitor voor mogelijke klasseverandering. Wees eerlijk over de leeftijd van het kind.
Uw kleintjes kunnen ook bij ons lunchen. Maaltijden worden geserveerd in een nabijgelegen restaurant.