Franse skischool (ESF)

De ESF des Gets nodigt u uit om de geneugten van de bergen te delen en samen de geneugten van het skiën, snowboarden, langlaufen, skitoeren, biatlon, handjekker, dagopvang, sneeuwschoenwandelen te ontdekken... De instructeurs wachten op u.
Plan d'accès et contacts

105 route du Front de Neige
74260 Les Gets

Itinéraire


Horaire d'ouverture

Van 16/12 tot en met 15/04 van 9 tot 12:30 en van 14:00 tot 17.00.

In Les Gets kunt u met de ski's aan de voeten het dorp verlaten. Op de pistes aangekomen hoeft u, onder begeleiding van uw skileraar, alleen nog maar onder de indruk te raken van de vredige sfeer en te genieten van de prachtige achtergrond, de bergketen van de Mont-Blanc.
Middenin Les Portes du Soleil (14 Frans-Zwitserse skioorden, 650 km aan pistes), ontdekt u het veilige en vredige gebied van Les Gets/Morzine, waar een informele sfeer hangt.
Vind alle sneeuwsporten en buitendisciplines die tot uw beschikking staan: alpine skiën, snowboarden, langlaufen, skitoeren, biatlon, handiski, kinderopvang, sneeuwschoenen... Vanaf 3 jaar, in groep, minigroep of privé, alle oplossingen zijn mogelijk volgens uw wensen.

Dus wacht niet langer en kom volgende winter met ons mee om je dromen te beleven!

Prestations

Dispositions spéciales COVID 19

1-Dragen van het masker is verplicht tijdens de bijeenkomsten aan het begin en aan het einde van de cursussen, voor de instructeur en voor studenten van 11 jaar en ouder.

2-In gebouwen, voor openbare en professionele ruimtes:
- Het dragen van het masker is verplicht voor mensen vanaf 11 jaar.
- Hydro-alcoholische gel beschikbaar
- Oppervlaktedesinfectie
- Ontsmetting van apparatuur in bruikleen (slabben, DVA,...).